Subota, 21 Maja, 2022
Google search engine
HomeVIJESTIBIH I SVIJETPresreli policiju pa izvukli i pretukli suvozača

Presreli policiju pa izvukli i pretukli suvozača

PETROVO- Policija iz Petrova uhapsila je S.S. i A.S., P.P. sa područja te opštine i zbog sumnje da su vozilima blokirali policijski automobil, pokušali preko policijskog službenika udariti Z.B. suvozača koji je trebalo da bude saslušan u službenim prostorijama, te otvorili vrata izvukli suvozača i zadali mu nekoliko udaraca.

Kako je saopšteno iz policije, S.S. i A.S., terete za nasilničko ponašanje i sprečavanje službenih lica u vršenju službene radnje  a  P.P. za sprečavanje službenih lica u vršenju službene radnje.

“Navedena lica su  na regionalnom putu Doboj –Petrovo u mjestu Sočkovac opština Petrovo, svojim vozilima izvršili zaprečavanje službenog vozila sa prednje i zadnje strane, te  onemogućili dalje kretanje službenog vozila u oba pravca. Nakon toga je lice inicijala S.S. prišlo vratima vozača te preko policijskog službenika pokušalo da zada udarac licu inicijala Z.B. koje se nalazilo na mjestu suvozača a koje je trebalo  da bude saslušano u službenim prostorijama Policijske stanice Petrovo. U istom momentu lica inicijala A.S. i P.P. su otvorili vrata suvozača na istom službenom vozilu i iz istog izvukli lice inicijala B.Z. i zadali mu nekoliko udaraca”, navodi se u saopštenju.

Dodaju da je policijski službenik zatim izašao iz službenog vozila i tijelom spriječio ove osobe da nastave sa udarcima, zatim je izdao glasna naređenja da prestanu sa radnjama što su isti i učinili.

“B.Z. je službenim vozilom prevezen u prostorije PS Petrovo,  a zatim je zbog zadobijenih povreda upućen u Dom zdralja Petrovo odakle je prebačen u bolnicu Sveti apostol Luka u Doboju”, navodi se u saopštenju.

Osumnjičeni su uz Izvještaj o izvršenim krivičnim djelima  predati u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments