Srijeda, 25 Maja, 2022
Google search engine
HomeVRIJEMEOd sutra temperature u Bosni i Hercegovini do 21 stepen

Od sutra temperature u Bosni i Hercegovini do 21 stepen

Danas će u Bosni i Hercegovini biti sunčano vrijeme. Vjetar će biti slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera.

Jutarnja temperatura zraka većinom između -5 i 0, na jugu zemlje do 6, a najviša dnevna temperatura uglavnom između 9 i 15, na jugu zemlje do 18 stepeni.

U Sarajevu sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura oko -2, a najviša dnevna oko 12 celzija.

srijedu će u Bosni i Hercegovini biti sunčano vrijeme. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -3 i 3, na jugu zemlje do 7, a najviša dnevna uglavnom između 12 i 18, na jugu zemlje do 21 stepen.

četvrtak se u Bosni i Hercegovini očekuje sunčano vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera.

Jutarnja temperatura zraka većinom između 0 i 6, na jugu do 8, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 15 i 21 stepen.

Za petak je prognozirano sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 6, na jugu do 8, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 15 i 21 stepeni.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments