Ponedjeljak, 16 Maja, 2022
Google search engine
HomeVIJESTISREBRENIKOdržana XVII redovna izvještajna Skupština ORVI  Srebrenik

Održana XVII redovna izvještajna Skupština ORVI  Srebrenik

Protekle subote, 05. marta, 2022. godine u prostorijama JU Centar za kulturu i informisanje Srebrenik održana je XVII redovna izvještajna Skupština ORVI  Srebrenik.
Nakon polaganja cvijeća na Centralno spomen obilježje u centru grada, čime se tradicionalno odaje počast svima onima koji su svoje živote ugradili u temelje naše domovine, delegati su zajedno sa gostima prisustvovali sjednici jednog od temeljnih boračkih udruženja našeg grada.


Kao i svaka do sada održana Skupština ORVI  Srebrenik, i ova je bila u radnoj atmosferi i duhu koji dolikuje jednom boračkom udruženju čiji članovi su uvijek nailazili na otvorena vrata i podršku onih koje su izabrali i ovlastili da ih predstavljaju.
Sumirani su vrlo značajni rezultati koji su postignuti u proteklom periodu od 26. juna, 2021. godine kada je održana XVI redovna – izborna Skupština.
Konstatovano je da je rad i djelovanje Predsjedništva ORVI Srebrenik ozbiljan i prepoznatljiv među boračkom populacijom, a redovite i godišnje održavanje Skupštine dokaz su i potvrda ozbiljnosti i pristupa svim problemima koji su pred članstvom Organizacije i rukovodstvom.


Doneseni su i usvojeni određeni zaključci, kojima se želi poboljšati i olakšati rad i djelovanje ORVI Srebrenik, a sve u cilju poboljšanja kvaliteta usluga i servisa koji se kontinuirano  pruža članstvu.


Istaknuta je potreba da se maksimalno poboljša saradnja sa Gradskom upravom i resornom službom za BiZ, uz što kvalitetnije i bolje razumijevanje nadležnih prema misiji i radu temeljnih boračkih udruženja.

PRESS SLUŽBAORVI SREBRENIK

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments