Srijeda, 21 Februara, 2024

Anketa Fondacije tuzlanske zajednice – Vaše viđenje kvalitete života u TK

Vitalni Znaci su jedinstveni istraživačk iprojekat Fondacije tuzlanske zajednice koji se temelji na posebnoj metodologiji istraživanja o opštoj vitalnosti, stanju I potrebama lokalne zajednice. Metodologija istraživanja predstavlja periodično mjerenje kvaliteta življenja u lokalnoj zajednici, utvrđivanje životnih trendova i prilika za djelovanje u zajednici.

“Poštovani građani, pozivamo vas da podjelite s nama Vaše viđenje trenutnog stanja kvaliteta življenja u Tuzlanskom kantonu. Vaše viđenje stanja ćemo ocijeniti, a ukupne ocjene ćemo sumarno prezentirati u izvještaju o kvaliteti življenja “Vitalni znaci 2019”, poručuju iz Fondacije tuzlanske zajendice.

Istraživanje će obuhvatiti cijelo područje Tuzlanskog kantona, odnosno gradove i općine: Tuzla, Živinice, Lukavac, Kalesija, Srebrenik, Banovići, Gradačac, Gračanica, Čelić, Kladanj, Doboj Istok, Teočak i Sapna.

Istraživanje „Vitalni znaci“, će pomoći Fondaciji tuzlanske zajednice da u narednom periodu usmjeri svoje aktivnosti tamo gdje je pomoć najpotrebnija. 

M.O.

VIJESTI

Najnovije vijesti