Petak, 19 Aprila, 2024

Mirzi Selimoviću istekao ugovor sa Grandom, evo koju je odluku donio

Posle devetogodišnjeg ugovora sa Grand produkcijom, pobjednik „Zvezda Granda“ Mirza Selimović je ozvaničio nastavak saradnje sa kućom koja vodi računa o zaštiti interesa najpoznatijih pevača, kao i o izdavanju njihovih pjesama i predstavljanju na Jutjubu, Spotifaju, Dizeru i drugim popularnim muzičkim platformama.

Mirza je u prostorijama Grand produkcije sa direktorom Goranom Šljivićem i zvanično potpisao ugovor o nastavku plodonosne saradnje, ne skrivajući osmijeh prilikom ovog sjajnog poslovnog koraka.

-Od samog početka karijere sam bio zadovoljan saradnjom koju godinama imam sa Grandom i smatram da ono što dobro funkcioniše ne treba mijenjati. Posle devet godina ugovora sa kućom koja me je i proslavila nastavljamo saradnju, ali ovoga puta u smislu distribicuje svojih novih pjesama na muzičkim platformama– rekao je Mirza za Grand i dodao:

-Album pod nazivom “Pusti da vjerujem” i projekat na kojem smo dugo i pažljivo radili je konačno spreman. Četiri nove pjesme čućete 1. novembra, a nekoliko dana kasnije i ostatak numera. Zadovoljstvo mi je što će moj novi album biti u diskografskom smislu dio Granda.

IZVOR:GRAND

VIJESTI

MARKETING

SERVISNE INFORMACIJE