Utorak, 7 Februara, 2023
NaslovnicaVIJESTIPoskupilo i pranje automobila: “Za isti novac manje sekundi za pranje”

Poskupilo i pranje automobila: “Za isti novac manje sekundi za pranje”

Vozači ističu da je poskupilo i pranje u klasičnim auto praonicama. U većini njih, kažu naši sagovornici, kompletno pranje košta 15 KM, a za veće automobile čak 18 maraka

Već neko vrijeme samouslužne praonice su popularne među sugrađanima. Ubaciš novac u aparat, pa sam odlučuješ koliko i kako ćeš prati automobil.

Ali, ono što je negativno iznenadilo vozače je da za isti novac sada dobiju manje sekundi za pranje, piše SrpskaInfo.

Nameće se logično pitanje zašto. Jer u moru poskupljenja unazad nekoliko mjeseci, za sada nisu poskupili ni voda, ni struja koji su osnova za pružanje ove usluge.

Sagovornici Srpskainfo kažu da su prije dva mjeseca za jednu marku mogli da koriste 120 sekundi aparate za pranje, za vodu, pjenu i vosak. Sada za tu istu cijenu te aparate mogu da korste samo 80 sekundi, što nije dovoljno da se auto čestito opere, čak i ako imate malo auto.

– Vozim veće auto, i za svaku od ovih radnji sada moram da ubacim po dvije marke, jer mi 80 sekundi nije dovoljno. Zato me sada pranje košta duplo skuplje nego prije koji mjesec – kaže sagovornik.

Vozači ističu da je poskupilo i pranje u klasičnim auto praonicama. U većini njih, kažu naši sagovornici, kompletno pranje košta 15 KM, a za veće automobile čak 18 maraka.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Popularne vijesti

Komentari