Četvrtak, 2 Februara, 2023
NaslovnicaVIJESTIPune ruke posla za Graničnu policiju, uhapsila devet osoba

Pune ruke posla za Graničnu policiju, uhapsila devet osoba

Pripadnici Granične policije BiH uhapsili su prethodnih dana devet lica koja su potraživali pravosudni organi.

Kako je saopšteno je iz ove policijske agencije u Orašje je juče uhapšen H.S. (35) jer je graničnim provjerama utvrđeno da ga potražuje Opštinski sud u Visokom zbog krađe.

“Lice je kontrolisano na izlasku iz BiH na graničnom prelazu Šamac i u toku dana biće predato nadležnom organu”, navode iz Granične policije.

Na aerodromu Tuzla na letu za Berlin juče je uhapšen S.S. (61), jer je ga potražuje Osnovni sud u Doboju zbog krađe. Ova osoba je predata službenicima Okružnog centra sudske policije Doboj.

Iz ove policijske agencije navode da je pri izlasku iz BiH u srijedu na prelazu Orašje uhapšen S.I. (57), jer je za njim tešanjska policijska raspisala potragu zbog teške krađe, te je predato tamošnjoj policiji.

“Na graničnom prelazu Šamac u utorak lišeno je slobode O.S. (32) nakon što je ustanovljeno da ga potražuje Osnovni sud u Bijeljini zbog teške krađe i predat je Okružnom centru Sudske policije u tom gradu”, navode iz Granične policije BiH.

U Zvorniku u utorak je uhapšena N.B. (59) jer je potražuje zvornički Osnovni sud radi izdržavanja kazne zatvora.

“Ona je kontrolisana na izlasku iz BiH na prelazu Šepak i predata službenicima Okružnog centra Sudske policije Bijeljina”, dodaju iz pomenuti bezbjedonosne agencije i dodaju da je na letu iz Melmea na tuzlanskom aerodromu 1. januara uhapšen H.P. (29) jer ga potražuje Opšinski sud u Gradačcu zbog teške krađe.

“Na graničnom prelazu Gradiška uhapšena je državljanka Slovenije L.N. (35) za kojom je Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci raspisalo potragu zbog krivičnog djela ugrožavanja javnog saobraćaja. Ona je  te predata pripadnicima Policijske stanice Prnjavor”, dodaju iz Graničen policije BiH.

Navode da je na graničnom prelazu Brod pri ulasku u BiH uhapšen H.A. (23) i H.V. (28) jer je provjerama utvrđeno da je policije u Bijeljini je za njima raspisala potragu zbog razbojništva, te su predata službenicima te uprave. 

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Popularne vijesti

Komentari