Četvrtak, 25 Jula, 2024

U Tuzli svečano otvoren Bingo City Centar

bingo

Prvi shopping centar kompanije Bingo d.o.o. Tuzla, Bingo City Centar, koji ima 40.000 kvadratnih metara,jučer je svečano otvoren u Tuzli.

“Ovo je najpozitivnija priča kompanije Bingo d.o.o Tuzla do sada”, istaknula je na današnjoj konferenciji za medije rukovoditeljica Službe marketinga kompanije Bingo d.o.o. Tuzla Tatjana Paunoski, dodavši da je ovo najveći projekt ove kompanije.

 Paunoski navodi da je ovo 181. poslovna jedinica te kompanije, te da ovaj centar zapošljava više od 500 osoba, ocijenivši projekt velikim doprinosom gradu Tuzla, Tuzlanskom kantonu i privredi BiH.

Gradonačelnik Grada Tuzla Jasmin Imamović izjavio je da je Bingo City Centar jedan čitav zatvoreni grad, ocijenivši da predstavlja  veliki korak za razvoj lokalne i regionalne ekonomije, te da je to veliki korak u poboljšanju kvaliteta života građana Tuzle i onih koji u Tuzlu dođu.

U okviru centra nalazi se kuglana Brunswick, velika igraonica za djecu, te nekoliko restorana, kao i Hipermarket Bingo Plus s bogatim i drukčijim asortimanom, zatim Cinestar kino s pet dvorana, čije će svečano otvaranje biti upriličeno u decembru, a tu su i radnje poznatih regionalnih i internacionalnih brendova poput Zare, Sport Visiona, Kotona, Terranove, Top Shopa, Mone, Office Shoesa, Deichmanna, Tom Tailora, dm-a.

VIJESTI

Najnovije vijesti