Petak, 14 Juna, 2024

Novi Pazar zavijen u crno zbog pogibije četvorice mladića u saobraćajnoj nesreći

ČETIRI osobe poginule su, a dve su povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila večeras u novopazarskom naselju Lukare na magistralnom putu koji vodi ka Crnoj Gori.

Novi Pazar je danas zavijen u crno zbog saobraćajne nesreće koja se desila sinoć na magistralnom putu Novi Pazar – Ribariće, u mjestu Lukare, u kojoj su poginula četiri mladića.

U sudaru su povrijeđene još dvije osobe, a jedna od njih je žena od 56 godina, koja se nalazi u šok sobi Opšte bolnice Novi Pazar. Do sudara je došlo nakon što su mladići izgubili kontrolu nad jednim vozilom i sudarili se s vozilom iz suprotnog smjera.

Sva četiri momka iz Novog Pazara nalazila su se u vozilu marke Golf, dok su se dvije povrijeđene osobe nalazile u drugom vozilu marke Polo plus. Vozilo u kojem su se nalazili poginuli mladići kretalo se magistralnim putem ka Crnoj Gori, a imalo je kraljevačke tablice.

Za sada nema zvaničnih informacija, ali prema nezvaničnim, do nesreće je došlo zbog klizave ceste i neprilagođene brzine, navodi Nova.rs.

Na mjesto nesreće izašle su patrole novopazarske policije, kao i pripadnici vatrogasne i hitne službe iz Novog Pazara.

Poginuli su mladići u dobi od 22, 23 i dvojica u dobi od 20 godina. To su Amel Ibrahimović, Amar Ujkanović, Senad Djerlek i Mitko Hamidović, javlja Sandžak danas.

KLIX.BA

VIJESTI

Najnovije vijesti