Petak, 9 Juna, 2023
NaslovnicaVIJESTIBIH I SVIJETWizz Air proglašen aviokompanijom godine

Wizz Air proglašen aviokompanijom godine

Nagrade za vazdušni saobraćaj su međunarodne nagrade za industriju vazdušnog saobraćaja i priznanje su za izvrsnost i dostignuća vazduhoplovnog sektora.

Kompanija Wizz Air, najbrže rastuća i ekološki najodrživija aviokompanija u Evropi, proglašena je aviokompanijom godine na dodjeli nagrada Air Transport Awards.

Nagradu je primio József Váradi, izvršni direktor Wizz Aira, na gala događaju u Montrealu, koji je održan uz Simpozijum o vazdušnom saobraćaju 2023. uz učešće lidera industrije.

Nagrade za vazdušni saobraćaj su međunarodne nagrade za industriju vazdušnog saobraćaja i priznanje su za izvrsnost i dostignuća vazduhoplovnog sektora. Godišnje nagrade dodjeljuju se organizacijama, kompanijama i liderima u industriji vazdušnog saobraćaja.

József Váradi, izvršni direktor Wizz Aira, rekao je:

„Zahvalan sam što sam primio nagradu za aviokompaniju godine u ime cijelog tima Wizz Aira. Wizz Air je jedna od najbrže rastućih i najzelenijih aviokompanija na svijetu. Našim klijentima pružamo odlične usluge po najnižim mogućim cijenama kroz Wizz mrežu od 1.000 ruta u 55 zemalja u Evropi, Bliskom istoku, Aziji i Africi. Ova nagrada je priznanje za veliki napor naših 8.000 zaposlenih da letenje učinimo dostupnim svima.” (pr)

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Popularne vijesti

Komentari