Ponedjeljak, 24 Juna, 2024

MUP KSB: Nakon prijavljenog nestanka, pronađeno tijelo 22-godišnjeg mladića

Nakon što je jučer, u ranim jutarnjim satima, Policijskoj stanici Jajce prijavljen nestanak 22-godišnjeg I.G. iz Jajca, nedaleko od vodopada Plive, pronađene su njegove osobne stvari.

Od kuće je otišao u ponedjeljak, 9. kolovoza, u jutarnjim satima. Osobne stvari, odjeća i dokumenti, su pronađeni dva sata od zaprimljene prijave nedaleko od vodopada rijeke Plive, uz korito rijeke Vrbas, općina Jajce.

U suradnji s nadležnim kantonalnim Tužiteljstvom, očevidne uviđajne radnje na licu mjesta obavili su policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Jajce, koji su poduzimali i druge mjere i radnje na utvrđivanju činjenica i okolnosti koje su dovele do ovog događaja.

Utopljeno tijelo nesretnog mladića pronašli su pripadnici Službe za spašavanje na vodi i pod vodom, Službe civilne zaštite, općine Jajce uz pomoć Jedinice za podršku MUP-a, a tijelo je izvađeno iz korita rijeke Vrbas u 15,30 sati. Identifikaciju su obavili članovi obitelji, koji su tijelo unesrećenog mladića i preuzeli radi organizacije ukopa.

VIJESTI

Najnovije vijesti