Nedjelja, 19 Maja, 2024

Počela prodaja ulaznica za utakmice reprezentacije BiH: Velik interes građana

Nogometni savez Bosne i Hercegovine pustio je danas u pretprodaju pakete ulaznica za posljednje dvije kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru, u kojima će “A” reprezentacija BiH igrati na zeničkom Stadionu “Bilino polje” protiv Finske i Ukrajine.

Utakmica protiv Finske na rasporedu je 13. novembra u 15.00 sati, a protiv Ukrajine tri dana kasnije (21.00), a već od jutarnjih sati formirao se 50-ak metara dug red ispred agencije “Centrotours” u Zenici.

Očito su posljednje dobre igre i rezultati “Zmajeva”, koji imaju realne izglede za osvajanje drugog mjesta u kvalifikacijskog grupi D te plasman u baraž, ponovo animirale navijače koji sa tribina zeničkog stadiona žele pratiti preostala dva meča.

“Putem ovlaštene partnerske agencije “Centrotours” jutros u 9.00 sati počela je prodaja paketa ulaznica za utakmice protiv Finske i Ukrajine, koje je moguće kupiti na 14 prodajnih mjesta širom BiH.

Ulaznice se, za sada, prodaju samo u paketu – za obje utakmice. Ako ostane neprodatih paketa, u prodaju će biti puštene i pojedinačne ulaznice, ali sigurno ne prije naredne sedmice”, potvrdili su Feni iz NSBiH.

U prodaji je ukupno 10.000 ulaznica, po cijeni od 20 KM za tribinu Zapad; 15 KM za tribinu Istok te po 10 KM za tribune Jug i Sjever.

VIJESTI

MARKETING

SERVISNE INFORMACIJE