Utorak, 7 Februara, 2023
NaslovnicaVIJESTICrna Gora: Poštar nestao s torbom punom novca od penzija, pronašli ga...

Crna Gora: Poštar nestao s torbom punom novca od penzija, pronašli ga mrtvog svezanih ruku

Jučer je na obali rijeke u Crnoj Gori pronađeno beživotno tijelo sa svezanim rukama. Nakon identifikacije se utvrdilo da se radi o nestalom poštaru.

Miloš Stamatović bio je zaposlen u pošti Crne Gore i u vrijeme nestanka nosio je sa sobom oko 15.000 eura. Taj novac je bio namijenjen da se podijeli penzionerima. Nedugo nakon nestanka pronađen je automobil sa kojim je mladić prevozio novac, a danas oko 10 sati pronađeno je njegovo tijelo sa svezanim rukama.

Tijelo u vodi su prvo primijetili mještani, nakon čega je izvršena identifikacija. Inspektori, u saradnji sa nadležnim tužiocem, preduzimaju brojne mjere i radnje kako bi se ovaj slučaj smrti rasvijetlio.

Uočeno je da su ruke na tijelu mladića vezane sa prednje strane i to je činjenica ili detalj, koji ukazuje na mogućnost da je smrt nastupila nasilno, odnosno da je moguće da je u pitanju ubistvo, što policija provjerava, javlja portal Press

“Postoji određeni niz tragova, koje je policija pribavila na licu mjesta. Pronađen je automobil, prikupljaju se obavještenja i rasvjetljavaju okolnosti nestanka nastradalog sa krajnjim ciljem da se utvrdi da li je smrt nastupila kao posljedica nasilja ili nečeg drugog”, kazao je izvor iz policije.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Popularne vijesti

Komentari