Subota, 25 Maja, 2024

Danas okupljanje fudbalske ”A” reprezentacije

Današnjim okupljanjem fudbalske ”A” reprezentacije BiH, praktično počinju pripreme za utakmicu baraža za plasman na Euro 2020, koju naš tim igra 8.10. protiv selekcije Sjeverne Irske. Nakon ovog susreta slijede i dueli sa Holandijom u Zenici, 11.10. a zatim i Poljskom 14.10. u okviru Lige nacija.

Najbolji bh. igrači boraviće narednih nekoliko dana na Ilidži a treninzi će se obavljati u Kampu FK Sarajevo na Butmiru.

I tokom ovih priprema, zbog epidemiološke situacije, medijske aktivnosti neće biti ogranizovane kao što je to ranije bila praksa.

Mediji neće imati pristup igračima, ni treninzima, (osim službenih medijskih aktivnosti 7.10.) ali će NS/FS BiH obezbijediti preuzimanje fotografija i video materijala preko svoje zvanične web stranice i/ili posebnih linkova.

Službena konferencija biće održana u srijedu 07.10. 2020. na stadionu Grbavica u 17.00 sati, a trening u 17. 30 i otvoren je prvih 15 minuta za predstavnike medija.

Sjeverna Irska će svoju oficijelnu konferenciju održati u 19.15 sati, takođe na Grbavici, a umjesto treninga u isto vrijeme na stadionu je zakazana i šetnja njihovog tima.

VIJESTI

Najnovije vijesti