Subota, 18 Maja, 2024

LJUTE SUPARNICE / Ceca Ražnatović nova članica “Zvezda granda”, Jelena Karleuša više nije dio tima

Nova sezona “Zvezda Granda” počinje 18. septembra, a sudionike i gledatelje na samom startu očekuje jedno veliko iznenađenje – nova članica žirija umjesto Jelene Karleuše bit će Svetlana Ražnatović – Ceca.

Svetlana Ražnatović. čiji je suprug bio ratni zločinac Željko Ražnatović Arkan, u žiriju će zamijeniti Jelenu Karleušu. Između njih dvije godinama ne vlada nimalo dobar odnos.

“Sigurni smo da će Cecina sjajna glazbena karijera, iskustvo i znanje koje ima biti vjetar u leđa novim sudionicima u ovom natjecateljskom show programu. Njeno prisustvo u žiriju će donijeti jednu novu energiju u kojoj će uživati i gledaoci i sudionici a emisija “Zvezde Grada” biti gledanija nego ikad”, priopćeno je iz Granda, prenosi Klix.

“Dosadašnjoj članici žirija Jeleni Karleuši smo zahvalni na dugogodišnjoj suradnji na ovom projektu i svemu što je uradila za sudionike, a Grand produkcija ostaje kuća u kojoj je Jelena uvijek dobrodošla.”

Interesantno, u nedavno objavljenom dokumentarcu pod nazivom “Junaci doba zlog – Svetlana Ceca Ražnatović – Srpska majka” koju je emitirala televizija N1, čiji vlasnik je isti kao Grand produkciji, u jednom dijelu se govori i o burnom odnosu Cece i Jelene Karleuše. Upravo je Svetlana Ceca Ražnatović na sve načine pokušala zabraniti emitiranje ovog dokumentarca, ali bezuspješno.

“Zbog odnosa prema Ceci i liberalnih stavova koji se tumače kao antisrpski Jelena Karleuša je redovna meta one žute štampe koja veliča ‘srpsku majku’. I ne samo to, usprkos zamašnom estradnom uspjehu već godinama nema pristup TV stanicama koje su pod kontrolom vlasti”, dio je dokumentarca u kojem se dalje citira Karleušina izjava koja je pokušala postaviti dijagnozu srpskog društva:

“Srbija se dijeli na dva pola, na dobre ljude i stoku koja nas vuče dole. S jedne strane imate Čedu, a s druge Palmu. S jedne Jecu, a s druge Cecu. Ko smo mi danas? Jedan dan nas je 100 hiljada na Đinđićevoj sahrani, a sutra istih 100 hiljada na koncertu Legijine kume”, pisala je Karleuša.

Inače, produkcijski žiri i dalje će biti u sastavu Saša Popović kao predsjedavajući, Snežana Đurišić i Aleksandar Milić Mili dok će u stolicama za stručni žiri i u ovoj sezoni sjediti Ana Bekuta, Marija Šerifović, Viki Miljković, Dragan Stojković Bosanac i Đorđe David

VIJESTI

MARKETING

SERVISNE INFORMACIJE