Petak, 3 Februara, 2023
NaslovnicaVIJESTIBIH I SVIJETNastavak saradnje fondacije IMPAKT i Gradske uprave Srebrenik na projektima otvaranja novih...

Nastavak saradnje fondacije IMPAKT i Gradske uprave Srebrenik na projektima otvaranja novih biznisa

U prostorijama Gradske uprave u Srebreniku potpisan je Ugovor o saradnji za provođenje Programa podrške poduzetništvu IMPAKT inkubator poslovnih ideja za naredne dvije godine.

Sporazum su potpisali gradonačelnik Grada Srebrenika Nihad Omerović i izvršni direktor Investicijske fondacije Impakt Senajid Đozo.

„Zahvaljujući podršci Investicijske fondacije Impakt formiran je IMPAKT inkubator poslovnih ideja koji provodimo već treću godinu zaredom i Uprava Grada Srebrenika uvijek će podržavati programe koji su sveobuhvatni, kvalitetni i održivi“, rekao je Nihad Omerović,  gradonačelnik Grada Srebrenika.

“Danas smo potpisali nastavak višegodinje uspješne saradnje i mi iz Investicijske fondacije Impakt izuzetno smo sretni što ćemo, u saradnji sa Gradom Srebrenikom, nastaviti raditi na izgradnji poduzetničkog okruženja, razvoju poduzetničke kulture i načina promišljanja“, rekao je Senajid Đozo, izvršni direktor Investicijske fondacije Impakt.  

IMPAKT inkubator poslovnih ideja je sveobuhvatan program koji obuhvata poduzetničku obuku, pripremu i realizaciju pretentacije poslovnih ideja, dodjelu bespovratne finansijske podrške i pružanje stručne i mentorske podrške.

Jedan od uspješnih projekata koji je podržan od strane fondacije Impakt je i Logopedska ordinacija Logomedical koja obavlja i pruža usluge procjene, dijagnostike, tretmana i savjetodavnog rada djece sa teškoćama u razvoju i sa posebnim potrebama:

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Popularne vijesti

Komentari