Utorak, 25 Juna, 2024

Urnebesna hit komedija u Srebreniku “Kod Tita u raju”, za mališane “Ježeva kućica”

kod tita u raju

Nakon uspješnih izvedbi u Srbiji, Sarajevu i Tuzli, predstava “Kod Tita u raju” premijerno će biti izvedena i u Domu kulture u Srebreniku. Predstava je puna humora, a glavne uloge tumače ex – indeksovci Branislav Petrušević Petruči, Ranko Goranović Raca, te mladi glumac Ljuba Stanković. Predstava “Kod Tita u raju” biće izvedena u četvrtak 19. Decembra od 19 sati. Ulaznice, po cijeni od 6 KM, možete rezervisati u Caffe baru galerija u Domu kulture u Srebreniku.

Ponovo se okupila legendarna ekipa Indeksovaca. Oni će se publici predstaviti novim komadom “Kod Tita u raju”… Njemu se pridružuju Sloba Milošević i Franjo Tuđman, a on ih optužuje da su krivi za raspad Jugoslavije. U predstavi se pojavljuje Petrući koji je dio ekipe od samog osnivanja Indeksovog pozorišta. Predstava će publiku nasmijati do suza.

 

jezeva kucica

Dom kulture Srebrenik se pobrinuo i za najmlađu pozorišnu publiku, koja će biti u prilici da istinski uživa u predstavi „Ježeva kućica“ u izvedbi glumaca NP Tuzla. Ježeva kućica, kultna dječija priča Branka Ćopića, na daskama Narodnog pozorišta Tuzla pretočena je u odličnu dječiju predstavu, čiju režiju potpisuje Adnan Omerović. Na repertoaru Doma kulture u Srebreniku je 23. Decembra u terminima od 11 sati, te isti dan od 12 sati i 30 minuta. Ulaz 4 KM.

VIJESTI

SERVISNE INFORMACIJE

SREBRENIK VIJESTI