Petak, 9 Juna, 2023
NaslovnicaZANIMLJIVOSTICentrom grada u Njemačkoj nosili životinju na ražnju, stanovnici šokirani

Centrom grada u Njemačkoj nosili životinju na ražnju, stanovnici šokirani

Policija u Neunkirchenu u njemačkoj Saveznoj zemlji Saarland ovog je vikenda dobila nekoliko poziva zbog četvorice muškaraca koji su ulicom nosili drveni ražanj i na njemu životinju.

Lokalni mediji pišu kako su svjedoci zvali policiju i kazali kako je na ražanj nabijena životinja kojoj noge mlohavo vise. Snimljene su i video snimke koje kruže društvenim mrežama, prenosi Fenix magazin.

Navodno postoji još jedan video koji prikazuje već pečenu životinju. Drugi video je snimljen iz vozila u pokretu.

U pozadini ovog snimka može se vidjeti i američka modna trgovina, pa je jasno gdje su se scene odvijale: u središtu Neunkircha, točnije na Hüttenbergstraße

Glasnogovornik policije je potvrdio kako im je slučaj poznat.

“Policija je upoznata s video snimkama od vikenda. Pokrenuta je istraga zbog sumnje na kršenje Zakona o dobrobiti životinja. Neki od isječaka pokazuju da je nabijena životinja ovca. Međutim, to još uvijek nije jasno”, rekao je glasnogovornik.

No, glasnogovornik je kazao i kako je trenutačno upitno ima li incident uopće kaznenopravni značaj.

“Jer prema Kaznenom zakonu, samo neopravdano ubijanje životinja te sirovo i mučenje zabranjeno je zlostavljanje životinja. Na primjer, ubijanje životinje nakon što je bila omamljena kako bi se ispekla na roštilju i pojela je dopušteno“, rekao je, prenosi Fenix magazin.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Popularne vijesti

Komentari