Subota, 23 Septembra, 2023

Leo sanja u svome novom singlu ‘Još te sanjam’ (VIDEO)

Leo

“Nije prošlo puno vremena od posljednjeg Leovog singla ‘Noć bez riječi’, kojim je osvojio brojnu publiku, a od danas službeno radijskim eterom plovi novi singl ‘Još te sanjam’. 
Novi singl izašao je iz autorske radionice Faruka Buljubašića Faye koji potpisuje tekst, Leo je autor muzike, a aranžerski pečat stavio jeIgor Ivanović.Sudeći po autorskoj ekipi pred nama je singl od kojeg se puno očekuje, kao i da će uskoro svoje mjesto pronaći na top listama.”

 Što o novom singlu kaže sam Leo : ˝ Još te sanjam pjesma je koja je nastala prije više godina u jednom lijepom druženju mene i Faye u Brtonigli, gdje su nastale mnoge moje pjesme. U prvi tren nisam zamišljao sebe kako pjevam ovu pjesmu, namjeravao sam je ponuditi nekome od mojih kolega, to se nije ipak dogodilo i došlo je vrijeme da izađe u eter, među slušatelje. Prije par mjeseci svirajući gitaru, sjetio sam se opet ove pjesme i sam sebi rekao, vrijeme je da se ode u studio i da se priča oko pjesme ‘Još te sanjam’ privede kraju. Kontaktirao sam prijatelja i suradnika Igor Ivanovića, predložio mu neke svoje ideje i evo pjesma je napokon ugledala svijetlo dana. Iskreno se nadam da će publika prepoznati kvalitetu pjesme, kao i iskrenu ljudsku priču, ljubav i emociju koju sam prenio u pjesmu. ˝

VIJESTI

MARKETING

SERVISNE INFORMACIJE