Petak, 19 Aprila, 2024

MUP TK – U protekla 24 sata dogodilo se 10 saobraćajnih nezgoda

U protekla 24 sata na području Tuzlanskog kantona dogodilo se 10 saobraćajnih nezgoda u kojima su, pored pričinjene materijalne štete, 2 lica zadobilo lake tjelesne povrede, dok se za 3 lica ljekari nisu izjasnili o stepenu povreda.

Teža nezgoda dogodila se jučer oko 10,50 sati u Tuzli na raskrsnici Novo Naselje Solina. U nezgodi su učestvovali učestvovali pmv. „Opel Corsa“, kojim je upravljala  A.J.,rođena 1983. godine iz Tuzle  i pmv. „Seat Toledo“, kojim je upravljao N.Š., rođen 1992. godine iz Tuzle.  U navedenoj  saobraćajnoj nezgodi  vozač N.Š.  je zadobio tjelesne povrede o čijem se stepenu ljekari u UKC-u Tuzla nisu izjasniili i istog su zadržali  na daljnjem liječenju. Potrebne mjere su poduzeli policijski službenici PS Istok.

U protekla 24 sata na području Tuzlanskog kantona javni red i mir je narušen 2 puta na području Lukavca i Tuzle  (radi se o naročito drskom ponašanju). U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv prekršilaca slijede zakonom predviđene sankcije.

VIJESTI

Najnovije vijesti