Ponedjeljak, 24 Juna, 2024

Odbojkaši „Gradine-Herceg“ i nakon pet kola sa maksimalnim učinkom, odbojkašice poražene

ok-gradina-herceg-1U okviru petog kola Premijer lige BiH, odbojkaši „Gradine-Herceg“ putovali su za Bijeljinu, gdje su odmjerili snage sa trenutno petoplasirananom ekipom MOK „Radnik“.

Sastav iz Bijeljine zahtijevao je od naših odbojkaša maksimalan angažman koji je na kraju uz manje probleme rezultirao i vrijednom pobjedom. Da će biti teško, pokazao je i sam početak dvoboja, gdje je prvi set završen rezultatom 23:25. Težina meča se prenijela i na drugi set koji je ponovo završen istim rezultatom i ponovo u korist odbojkaša „Gradine-Herceg“. Treći set, koji je okončan „na razliku“ 28:30 najbolje govori koliko su kvalitetne obje ekipe, ali ovog puta veću koncentraciju imali su Srebreničani u odnosu na domaćina iz Bijeljine. Tako da je ukupan rezultat u konačnici bio 0:3 za odbojkaše „Gradine-Herceg“, koji se još uvijek drže na vrhu tabele, sa14 bodova.

S druge strane, u petom kolu Superlige FBiH odbojkašice „Gradine-Herceg“ poražene su na gostovanje u Lukavcu od ekipe ŽOK„Smeč“.

„Ovu ekipu Lukavca čine djevojke koje su dobro uigrane, tako da smo imale dosta težak zadatak. Ono što smo radile na treningu na momente smo ispoljavale, trudile smo se da ispoštujemo trenerov plan za utakmicu i da se držimo dogovora, ali još uvijek nam treba vremena da bi sav taj rad isplivao na površinu, a to će se desiti prije ili kasnije“ – rekla nam je Amela Jašić, članica ekipe „Gradina-Herceg“.

VIJESTI

MARKETING

SERVISNE INFORMACIJE