Utorak, 27 Februara, 2024

Osuđeni pedofil koji je pobjegao iz BiH gostovao u TV emisiji u Hrvatskoj

Riječ je o bjeguncu koji je bježao ukupno tri puta, a već dvaput iskoristio je “joker” zvan dvojno državljanstvo te iz BiH pobjegao u Hrvatsku…

Osuđeni pedofil koji je prije 15 dana nakon izricanja presude napao policajku, skočio kroz prozor i pobjegao iz suda u Banja Luci, šokirao je i bosanskohercegovačku, ali i hrvatsku javnost. Naime, posjetio je ekipu u redakciji Nove TV, točnije emisije Provjereno – u želji da, kako tvrdi, kaže svoju stranu priče .

Riječ je o bjeguncu koji je bježao ukupno tri puta, a već dvaput iskoristio je “joker” zvan dvojno državljanstvo te iz BiH pobjegao u Hrvatsku zbog sumnje da je zlostavljao dijete. Hrvatska policija tvrdi da, dok ne dobiju nalog za izručenje, nemaju osnove za njegovo zadržavanje. I dok osuđenik slobodno živi u Hrvatskoj, čeka se potez institucija BiH. Podsjećamo, osuđeni pedofil Ivica Mišković (65) pobjegao je 7. novembra iz Osnovnog suda u Banja Luci, nakon što je zbog četiri obljube nad djevojčicom osuđen na ukupno četiri godine zatvora, a ovaj sud je sutradan donio naredbu o raspisivanju potjernice .

VIJESTI

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najnovije vijesti