Petak, 3 Februara, 2023
NaslovnicaMAGAZINPriznanjima "Super žena" u prelijepoj atmosferi završen peti Festival savremene žene

Priznanjima “Super žena” u prelijepoj atmosferi završen peti Festival savremene žene

Ovogodišnji Festival savremene žene, kao i prethodnih godina, donio je raznolik sadržaj u kojem su svi prisutni mogli pronaći našto interesantno i poučno.

Peti Festival savremene žene svečano je otvoren 02. juna u Narodnom pozorištu Tuzla.

Tokom svog trajanja festival je ugostio desetine govornica koje su pričale svoja iskustva kako u svijetu biznisa, tako i u svijetu kulture, novih tehnologija i mnogim drugim granama djelovanja.

Spektakularnom dodjelom priznanja “Super žena” zatvoren je ovogodišnji Festival savremene žene.

super zena priznanja 1

Najuspješnijim Bosankama i Hercegovkama su u Narodnom pozorištu Tuzla dodijeljena priznanja za uspjehe i postignuća. Izbor za Super ženu okupio je sjajne dame sa nevjerovatnim životnim pričama koje su nasmijale, ali i učinile da zaplačemo ponosni što se baš one nalaze u našem okruženju.

Priznanje “Super žena” od nastanka je imalo samo jednu misiju, a to je – zahvaliti se na svemu što žene čine kako bi unaprijedile naše društvo.

super zena priznanja 2

Ovogodišnji Festival savremene žene ne bi bilo moguće realizovati bez podrške sponzora koji su prepoznali važnost ovakvog događaja za čitavu Bosnu i Hercegovinu. Sponzori Festivala su društveno odgovorne kompanije koje razumiju važnost uključivanja žena u sve društvene procese kao i značaj prilike da upravo one motivišu svojim uspjesima buduće generacije.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Popularne vijesti

Komentari