Četvrtak, 13 Juna, 2024
No menu items!

U naletu kamiona na auto poginulo dijete, vozač iz BiH je uhapšen

U naletu kamiona na automobil na autocesti A1 nedaleko od Brinja jučer je poginulo 11-godišnje dijete, dok su ostali članovi obitelji koji su se nalazili u autu poljskih registracija ozlijeđeni. Hina je jučer doznala da su roditelji žrtve i još jedno dijete iz auta završili na hitnom prijemu bolnice u Ogulinu. Policija je jutros objavila detalje o nesreći.

Prema informacijama PU ličko-senjske, nesreća se dogodila u 15,28 sati na autocesti A-1 u visini mjesta Brinje, u smjeru Zagreba. Kamionom je upravljao 47-godišnji državljanin BiH. Kako javljaju iz policije, on je “iz zasad neutvrđenog razloga prednjim dijelom teretnog vozila udario u stražnji dio osobnog automobila poljskih nacionalnih oznaka kojim je ispred teretnog vozila upravljao 38-godišnji poljski državljanin.”

Vozač je uhapšen

Žrtva, 11-godišnje dijete iz poljskog auta, poginula je na licu mjesta od zadobivenih povreda. “Vozač osobnog automobila teško je ozlijeđen, dok su 40-godišnjakinja i 3-godišnje dijete, također putnici iz osobnog automobila lakše ozlijeđeni”, dodaju iz PU ličko-senjske.

Vozač teretnog vozila je uhapšen, te se nad njim provodi kriminalističko istraživanje

VIJESTI

Najnovije vijesti