Nedjelja, 19 Maja, 2024

Dodikov sin Igor pokreće televiziju, talk show dobila Severina

Severina ovih dana ima razloga za slavlje. Nakon što joj se vratio sin Aleksandar, Slobodna Dalmacija ekskluzivno doznaje kako će uskoro postati televizijska voditeljica i dobiti vlastiti talk show.

Riječ je o istoj televiziji na kojoj svoju karijeru nastavlja i donedavna voditeljica emisije Provjereno Ivana Paradžiković. Regionalni kanal sa sjedištem u Banja Luci iza kojeg stoji Igor Dodik, sin Milorada Dodika, trebao bi se zvati TV Una.

Emitirat će se putem telekomskih operatera i interneta, a kako neslužbeno doznaje SD, iz izvora bliskih vodstvu TV Une, s emitiranjem programa krenut će do kraja godine.

Ovo nije prvi put da će se splitska pjevačka zvijezda okušati kao voditeljica. Naime, na samim počecima karijere, s Ivanom Banfić godinu je dana na HRT-u bila domaćica glazbene emisije Top Cup. Bilo je to 1989. kad je Severini bilo samo 17 godina. U to je vrijeme iz Splita putovala na snimanja u Zagreb, a emisiju je prestala snimati jer je otišla na turneju po Australiji, prenosi Pogled.ba.

VIJESTI

Najnovije vijesti