Srijeda, 8 Maja, 2024

IMPAKT inkubator poslovnih ideja: Prilika za pokretanje vlastitog biznisa u Srebreniku

Građani Srebrenika koji imaju poslovnu ideju, a potrebna im je stručna,mentorska i finansijska, i ove godine imaju priliku da svoju poslovnu ideju pretvore u djelo uz pomoć projekta Fondacije IMPAKT i Gradske prave u Srebreniku.

U sklopu zajedničke saradnje između Investicijske fondacije IMPAKT i Grada Srebrenika u 2022. godini realizirati će se program IMPAKT inkubator poslovnih ideja koji će, između ostalog, obuhvatiti program preduzetničke obuke, te finansijsku, stručnu i mentorsku podršku za najbolje ocjenjene poslovne ideje na području Srebrenika, u skladu sa raspoloživim finansijskim sredstvima za podršku preduzetnicima.

Predmetni Javni poziv raspisuje se u svrhu prijava za učešće u programu razvoja preduzetništva IMPAKT inkubatora poslovnih ideja za 2022. godinu.

Ko može aplicirati za program?
🔸Fizičko lice sa prijavljenim mjestom boravka na području Grada Srebrenika.
🔸Organizacija civilnog društva (udruženja građana i fondacije) sa sjedištem na području Grada Srebrenika, zainteresovane za pokretanje socijalnih/društvenih preduzetničkih poduhvata u vidu privrednih društava odnosno formalnog biznisa.
🔸Vlasnici postojećeg biznisa sa sjedištem na području Grada Srebrenika koji je registrovan do 12 mjeseci od dana objavljivanja javnog poziva, zainteresovani za razvoj preduzetničkih vještina i realizaciju poslovne ideje o proširenju poslovanja (novi proizvodi/usluge, izlazak na inostrana tržišta i sl.).

Ciljne grupe:
🔸Nezaposleni;
🔸Zaposleni koji bi željeli da pokrenu vlastiti posao;
🔸Organizacije civilnog društva, zainteresovane za angažman u oblasti socijalnog preduzetništva.

❗Prijave na odgovarajućem prijavnom formularu podnose se najkasnije do 28.04.2022. godine.❗

Tekst javnog poziva kao i prijavni obrazac možete preuzeti ovdje:

Javni_poziv_za_ucesce_u_IMPAKT_inkubatoru_poslovnih_ideja_Srebrenik_2022.docx276.25 KB08/04/2022, 22:59

Prijavni_formular_za_Javni_poziv_za_ucesce_u_IMPAKT_inkubatoru_poslovnih_ideja_Grad_Srebrenik.docx305.01 KB08/04/2022, 22:59

VIJESTI

SERVISNE INFORMACIJE

SREBRENIK VIJESTI