Petak, 24 Maja, 2024

Bijesni navijači opkolili auto trenera Barce, jedva se izvukao

Trener Barcelone izlazio je s Nou Campa u svom automobilu kada ga je dočekalo mnoštvo ljutitih navijača koje je zahtijevalo odgovore, a on ih jednostavno nije imao…

U sinocnjem El Clasicu Barcelona je izgubila na Camp Nou od Real Madrida s 2-1 i ostala na 15 bodova čime se smjestila na deveto mjesto na tablici La Lige, pišu 24sata.hr.

Je li sam poraz od najvećeg rivala bio okidač za ogromno nezadovoljstvo kod navijača ‘Blaugrane’, ili je to bio jednostavno trenutak koji je prelio čašu u katastrofalnoj sezoni za Barcelonu, nije poznato, ali su se oni nakon utakmice okomili na trenera Ronalda Koemana.

Trener Barce jedva je prošao s automobilom kroz mnoštvo ljudi koji su ga vrijeđali i zahtijevali neke odgovore, a on ih jednostavno nema..

– Istina je da smo bili dobri u prvom dijelu, kontrolirali smo utakmicu. Imali smo sjajnu priliku za vodstvo. Ipak, u drugom poluvremenu Real se odlično branio i nismo uspjeli biti opasni. Uvijek se morate paziti Realovih kontri. Ekipa je napravila sve što je mogla da izjednačimo. Razočarani smo rezultatom, ali ne i igrom. Imali smo dovoljno prilika i zaslužili smo bolji rezultat. Razumijem da su navijači frustrirani, no pokazali smo da nismo inferiorniji Realu. Da smo zabili za 1-0, sve bi bilo drugačije. Polako, ali sigurno sve smo bolji. Sve smo bliže pobjedama u velikim utakmicama – rekao je Koeman nakon utakmice i tako dodatno razljutio ionako već nervozne navijače Barcelone.

VIJESTI

MARKETING

SERVISNE INFORMACIJE