Subota, 20 Aprila, 2024

Dolaze li bolji dani za OFK Gradina ?

Jučer je održana vanredna skupština OFK Gradina na kojoj je usvojen  prijedlog osnivanja radnog tijela u Gradini za period od maksimalno 60 dana, koji će imati sve ovlasti do sazivanja redovne Skupštine i odabira članova izvršnog odbora.

Tročlano radno tijelo činiti će Bego Sendić, Kemal Alatić i Seid Selimović, dok je za operativne i administrativne poslove zadužen Ibro Ibrić, a oni su su jednoglasno izabrani od strane prisutnih.

Članovima kluba i navijačima su se obratili srebrenički privrednici Sendić Bego i Alatić Kemal koji su obećali dati svoj maksimum i pomoći klubu ka vraćanju na staze stare slave.

Obećana  je i puna podrška i otvorena vrata Općine svima koji žele pomoći Gradini, a načelnik općine Nihad Omerović je i ranije obećao da će učiniti sve što je u mogućnosti za ozdravljenje kluba, naglasivši da se pitanje OFK Gradine ne bi smjelo politizirati i koristiti u dnevno-političke svrhe, nego da se mora učiniti sve kako bi se pomoglo klubu.

Za večeras od 19 sati je najavljen i sastanak s igračima i prozivka,a igrači bi odmah trebali startati sa pripremama. S obzirom da je ostalo vrlo malo vremena za sklapanje ekipe, trenutni predstavnici kluba obećali su što prije reagovati i uložiti napore da se sastavi ekipa koja će pokušati izboriti povratak u prvoligaško društvo.

VIJESTI

SERVISNE INFORMACIJE

SREBRENIK VIJESTI