Ponedjeljak, 20 Marta, 2023
NaslovnicaMAGAZINHyundai nova podrška za Lanu Pudar

Hyundai nova podrška za Lanu Pudar

Hyundai Auto BH je službeni sponzor naše zlatne evropske plivačice Lane Pudar, te plivačkog kluba ”Orka”. Hyundai Auto BH 2023. godinu započinje suradnjom sa najboljom bosanskohercegovačkom plivačicom, državnom rekorderkom i evropskom prvakinjom u plivanju Lanom Pudar.

lana 2

”Čast nam je i zadovoljstvo da smo u prilici da podržimo našu zlatnu plivačicu i vrhunsku sportašicu Lanu Pudar. Sretni smo što je od danas Hyundai Tucson službeno vozilo Lane Pudar i njenog tima. Iskreno se nadamo da će uz našu podršku Lana zajedno sa svojim stručnim stožerom nastaviti ostvarivati vrhunske rezultate, te nas na taj način nastaviti činiti sretnim i ponosnim građanima Bosne i Hercegovine. Hyundai Auto BH kao društveno odgovorna kompanija će nastaviti podržavati uspješne sportaše i sportašice, sport, kulturu, umjetnost, te sve druge sfere društvenog života”,  izjavila je Amra Makan Pjevo, marketing i pr menadžer, Hyundai Auto BH.

lana 1

Kao potpisnik ugovora pored Lane prisustvovao je i njen trener, koji je ujedno predsjednik Udruženja i Kluba Vodenih Sportova ”Orka”,  Damir Đedović. Prilikom same isporuke vozila Lana je imala inspirativnu poruku za sve mlade sportaše i sportašice:

”Drago mi je da se moj rad i trud isplati, te da postoje kompanije poput Hyundai Auto BH koje prepoznaju sve ovo što radim. Smatram da se uprkos teškim okolnostima može uspjeti, uz mnogo rada, truda i upornosti.“ Ovim putem Hyundai Auto BH želi da čestita Lani na osvajanju četiri zlatne medalje na nedavno održanom plivačkom mitingu u Zagrebu. Nadaju se da će nakon ovog uspjeha u Zagrebu Lana nastaviti da niže nove uspjehe.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Popularne vijesti

Komentari