Ponedjeljak, 2 Oktobra, 2023

Načelnik Općine Srebrenik Nihad Omerović upriličio novogodišnje prijeme

Posljednja sedmica i u ovoj kalendarskoj godini obilježena je tradicionalnim prijemima u općini Srebrenik. Na jednom mjestu okupili su se penzionisani radnici općinskih organa uprave, predstavnici boračkih udruženja i policije, dirketori javnih ustanova i preduzeća, članovi Udruženja privrednika općine Srebrenik te predstavnici vjerskih zajednica s područja ove općine.

Prijem je upriličio općinski načelnik Nihad Omerović, istakavši ovom prilikom da i ovi prijemi predstavljaju svojevrstan znak pažnje, kako prema onima koji su nekada bili radno angažovani u orgnaima uprave, tako i prema onima koji su dali svoj doprinos u odbrani domovine, kao i prema svima onima koji daju svoj doprinos razvoju ove lokalne zajednice.

Osvrćući se na protekli jednogodišnji period, prvi čovjek općine Srebrenik, pozitivno je ocijenio 2016. godinu, istakavši da će i naredna kalendarska godina, kada je riječ o radu izvršne vlasti biti usmjerena na stvaranju još boljih uslova života sve građane ove općine.

Svečani prijem načelnik Omerović danas je upriličio i za predsjednike mjesnih zajednica s područja srebreničke općine. Tokom prijema bilo je riječi o infrastrukturnim projektima realiziranim u toku 2016. godine, kao i planovima infrastrukturnog razvoja u mjesnim zajednicama u narednoj godini.

VIJESTI

SERVISNE INFORMACIJE

SREBRENIK VIJESTI