Četvrtak, 25 Jula, 2024

Održan sastanak predstavnika OFK Gradina i Gradske uprave u Srereniku

U prostorijama Gradske uprave u Srebreniku danas je upriličen sastanak gradonačelnika Srebrenika Nihada Omerovića i njegovih saradnika sa upravom OFK Gradina Srebrenik.

Istaknuto je obostrano zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom i postignutim značajnim rezultatima u protekloj godini, kako u samom funkcionisanju kluba, tako i u sportskom smislu, s obzirom na činjenicu da OFK Gradina ponovo nastupa u Prvoj ligi FBIH i da je dobrim igrama i rezultatima u jesenjem dijelu prvenstva obezbijedila mjesto u gornjem dijelu tabele ovog takmičenjima.

Upriličeno je i svečano potpisivanje ugovora o produžetku sponzorske saradnje između Gradske uprave i Tuzla Citija na još dvije godine. Upravo ova saradnja je u proteklom periodu donijela stabilnost,profesionalnost i bolje uslove za funkcionisanje kluba.

Razgovarano je i infrastruktnim projektima koji bi trebali biti realizovani u narednom periodu, a vezanim za poboljšanje infrastrukture na Gradskom stadionu u Srebreniku, prije svega o rekonstrukciji i izgradnji novih tribina, prilazu stadionu i uređenju prostora oko samog stadiona.

VIJESTI

SERVISNE INFORMACIJE

SREBRENIK VIJESTI