Petak, 24 Maja, 2024

Opljačkan Novak Đoković: Iz vile od 6,4 mil. eura lopovi uzeli skupocjene satove i novac

Dok on pokušava ostvariti povijesni uspjeh i osvojiti kalendarski Grand Slam, a u tom ga pohodu bodri supruga, srpskom tenisaču su u dom u Andaluziji upali pljačkaši i uzeli jako vrijedne stvari, javljaju srpski mediji.Pljačka se dogodila navodno 23. avgusta, a Novak nije jedini koji je tada bio pokraden. Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković nakon više od 10 godina preselio se u ožujku ove godine iz Monte Carla.

Prvi tenisač svijeta napustio je poreznu oazu u kojoj prebivalište imaju brojni sportaši i s obitelji preselio u Španjolsku, točnije u Marbellu. U njegovoj su blizini i mnoge druge poznate osobe, a čak 22 kuće te su večeri bile opljačkane.

Kako izgleda Novakov raj pogledajte OVDJE.

Osim obitelji Đoković opljačkan je i poznati srpski influencer, Nikola Milošević, poznatiji kao “Đotafristajl”, koji je sa svojom djevojkom bio u gostima kod Marka Đokovića. Uz njih su žrtve bili i mnogi nogometaši i košarkaši, među kojima i neki reprezentativci Španjolske.  Đoković je otkazao stan u Monte Carlu koji je unajmljivao više od 10 godina, a zaljubio se u Marbellu, gdje je boravio prošle godine dok je svijet bio u karanteni zbog koronavirusa. No, prvenstveni razlog selidbe jest obrazovanje djece Stefana (6) i Tare (3). – Novak i Jelena smatraju da je u Marbelli mnogo veći izbor obrazovnih ustanova, ali i veća mogućnost za socijalizaciju mališana s obzirom na to da je Monte Carlo mnogo manji.

Olakšavajuća okolnost za poznati par, koji je često na putu, jest i to što im veliki dio obitelji živi upravo u Marbelli. Novakov mlađi brat Marko zaposlen je na akademiji Pepea Imaza kao trener, godinama živi u Andaluziji sa suprugom Leti iz Brazila, dok i najmlađi Đorđe također često boravi u Marbelli iako mu je službeno prebivalište u Beogradu. Jelenina sestra Marija sa suprugom Budimirom Jovkovićem također živi na jugu Španjolske – rekao je izvor za Informer.

Marbella se nalazi u Andaluziji, na krajnjem jugu Španjolske. Ima oko 140.000 stanovnika i klima je sjajna tijekom cijele godine.   Đoković je tamo kupio kuću koja vrijedi 6,4 milijuna eura, a čitavo imanje prostire se na oko 3500 četvornih metara. Kuća ima sve: bazen, ogromnu teretanu, teniski teren, devet spavaćih soba, osam kupaonica, igraonicu, impresivnu dnevnu sobu, prelijep vrt s pogledom na more… Kuću koju je kupio prije je unajmljivao za 10.000 eura mjesečno.   Inače, Đokovićev otac Srđan nekoliko je puta najavljivao da će se Novak na kraju preseliti u Beograd kako bi živio sa svojim narodom.

VIJESTI

MARKETING

SERVISNE INFORMACIJE