Subota, 18 Maja, 2024

Ovaj čovjek vraća vjeru u ljude: Ljetovanje s djecom bez plaćanja za roditelje iz BiH, Srbije i Crne Gore

Jedan čovjek iz Crne Gore ponudio je besplatan smještaj za tri porodice po 7 dana, ako ne mogu priuštiti svojoj djeci odlazak na more ove godine.

Ljetovanja i odmori mogu koštati dosta novca, pogotovo kada su uključena i djeca. Međutim, oglas jednog čovjeka iz Crne Gore nudi nešto potpuno nevjerojatno – besplatan smještaj u toj zemlji za tri porodice, po sedam dana. O čemu se radi?

Bilo da su ove godine ljetovali u Crnoj Gori, Grčkoj, ili negdje drugo, prvo što je našim ljudima bilo na pameti jesu cijene. Cijene hrane, ležaljki, putovanja, smještaja, kao i to gdje je jeftinije.

“Evo i septembar lagano ali sigurno prolazi. Špic sezone je prošao, a s obzirom da će biti još lijepih dana u prilici sam da ponudim besplatan smještaj onima koji ne mogu svojoj djeci da priušte boravak na moru. Od 08.09. U tri termina po 7 dana, mogu da mi se jave roditelji iz BiH, Srbije i naravno Crne Gore, bez obzira na vjersku i nacionalnu pripadnost”.

Post je podijeljen stotinama puta, a proširio se i na druge društvene mreže zbog humanog poteza ovog čovjeka, zbog koga (i zbog njemu sličnih) još uvijek nismo izgubili vjeru u ljude, prenosi Oslobođenje.
VIJESTI

MARKETING

SERVISNE INFORMACIJE