Utorak, 26 Septembra, 2023

Plesna Škola “Rebus” Srebrenik obilježila 10 godina rada

U nedjelju 20.8.održan je street dance Who’s got Real Skills/10.godišnjica plesne škole Rebus.
Program je bio raznovrstan i sadrzavao je razne aktivnosti za djecu i mlađe:
-plesna radionica sa Melisom
-kids fitness
-crtanje kredama po trgu
-facepainting sa Maštogradom
-a glavni dio programa bili su nastupi plesača plesne škole Rebus kao i ekipe Fresh Generation iz Sarajeva i trenerice Vortex plesnog kluba-Melise Činić.

Atmosfera je bila fenomenalna, grad je bio pun, a upravo za dobru atmosferu bila je zadužena voditeljica Jasmina Dedić-Ibrić.


Publici se obratila i koordinatorica projekta Arijana Moranjkic Ibric koja se zahvalila svima na podršci, a posebno prijateljima projekta rekavši:-” Mladima je zaista potrebno samo malo dobre volje kako bi napravili čudo. Nama je bilo teško sve ove godine održati naš rad, s obzirom da smo ograničeni kako sa prostorom tako i financijama, ali smo dokazali da se radom i upornošću sve može. Sretni smo jer su naša djeca koja su nekad plesala i bila dio plesne ekipe, danas treneri, što znači da sam uspjela u svom naumu ,a to je da prenesem ovo na mlađe generacije, sklonim ih sa ulice i dam im mogućnost da rade i stvaraju. Plesna škola je nas bitna jer iz nje su se izrodile divne stvari, između ostalog i moj biznis 2BeFit od kojeg danas živim i koji mijenja živote ljudi. Nadamo se da će u budućnosti biti više podrške za mlade i urbane stvari, kako bi naš Grad imao raznovrsne sadržaje”-istakla je Arijana Moranjkić.


Za dobru muziku bio je zadužen DJ MilloOne.

Pohvala za 10 godina članstva u Rebusu uručena je Lei Jašarević, a za izvanredne rezultate Melini Mahmutović, kako za takmičarske uspjehe, tako i trenerske aktivnosti.


Prijatelji projekata su:
Turistička zajednica Grada Srebrenika
Sportski Savez Općine Srebrenik
Herceg D.O.O
Eurolifting doo
Printas
2BeFit Centar za fitness i rekreaciju
Premium travel doo
Trend no 12
Edin Šerifović DJ MilloOne
Roditelji plesne škole Rebus

VIJESTI

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

MARKETING

SERVISNE INFORMACIJE