Nedjelja, 19 Maja, 2024

Srbija / Otac i kćerka preminuli od COVID-a u razmaku od sat vremena. Liječili se u privatnoj klinici

Otac i ćerka iz Velikog Gradišta u Srbiji, Jovan (58) i Gorica (38) Stanojević preminuli su od posljedica COVID-a u razmaku od samo sat vremena.Oni su se zarazili na proslavi koju su pravili u porodičnoj kući, a u COVID ambulantu su se javili prekasno. Sanitetom su hitno upućeni u bolnicu u Požarevcu, ali uprkos velikom trudu ljekara, za svega sat vremena od prijema umrli su oboje, piše Blic.

Porodica Stanojević je godinama živjela u Beču. Prošlog mjeseca, pričaju komšije, došli su u posjetu rodbini u Gradište.

“Stanojevići su doputovali na nekoliko dana da obiđu familiju. Ali, nažalost, korona im je poremetila planove. Oni su organizovali proslavu u svom domu, poslije koje su se zarazili. Liječili su se u privatnoj ljekarskoj ordinaciji, a u COVID ambulantu su se javili tek kada su bili u jako lošem stanju. Odmah su prevezeni u bolnicu u Požarevcu u pratnji dva doktora, ali nije im bilo spasa”, kaže najbliži komšija porodice Stanojević.

“Čim su stigli u Požarevac, umrli su u roku od sat vremena, prvo Gorica, a onda odmah za njom i njen otac Jovan. Velika tragedija zadesila je ovu porodicu! Preminuli su u četvrtak uveče, a sahranjeni već u subotu”, dodaje on.

VIJESTI

Najnovije vijesti