Petak, 3 Februara, 2023
NaslovnicaMAGAZINSupruga Brusa Vilisa oduševljena podrškom fanova: Ništa još nije izgubljeno

Supruga Brusa Vilisa oduševljena podrškom fanova: Ništa još nije izgubljeno


FOTO: INSTAGRAM

Brus Vilis (Bruce Willis) prije nekoliko sedmica objavio je da se povlači iz Holivuda jer boluje od afazije, neurokognitivnog poremećaja zbog kojeg više nije u mogućnosti glumiti. Sve to bio je velik šok za njegovu porodicu, a ovih dana dobivaju nevjerovatnu podršku fanova.

Posljednjih sedmica golema količina podrške, darova i savjeta dolazi porodici Vilis, a bez obzira na ono što proživljavaju, Ema Heming Vilis (Emma Willis) i ostali članovi te porodice sjajno se drže.

Jedan od fanova naslikao mu je stripovsko izdanje postera, na kojem se vidi Vilis kako u jednoj ruci drži boksersku rukavicu, u drugoj šoljicu kafe s natpisom “najbolji tata na svijetu”, a u naručju maleno dijete. Ovim darom, koji je sve ganuo, Ema se pohvalila putem društvenih mreža te poručila da će ga sigurno uokviriti i objesiti na zid.

– Empatija, suosjećanje i razumijevanje nešto su što nas okružuje u posljednje vrijeme. Hvala vam na tome i što neprestano šaljete svoju ljubav, molitve i savjete te vlastito iskustvo s tom bolesti. Ništa još nije izgubljeno, poručila je Ema, koja je u braku s Brusom od 2009. godine, u kojem su dobili dvije kćerke.

Kako je objavio “People”, Ema svim snagama pokušava održati porodicu te je potražila mišljenje stručnjaka koji bi mogli pomoći legendarnom glumcu, najpoznatijem po ulogama u akcijskim filmovima. Angažirala je zdravstvenu pomoć koja se brine o njemu kod kuće, ali i sama čini sve kako bi mu olakšala život, rekao je izvor, dodajući da je dijagnoza šokirala.

Bez obzira na prvobitni šok, Vilisova supruga se pribrala te je sada puna optimizma, a najviše zbog njihovih kćerki.

Avaz

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Popularne vijesti

Komentari