Subota, 18 Maja, 2024

Tri odlična filma u kinu Doma kulture Srebrenik

Ljubitelji filma, u subotu 20. aprila iameće priliku pogledati tri odlična filmska ostvarenja na velikom platnu Doma kulture Srebrenik.

KUNG FU PANDA 4 od 16:30

– Nakon tri avanture koje prkose smrti, pobjeđujući zločince svjetske klase svojom neuporedivom hrabrošću i ludim borilačkim veštinama, Po, Zmajev ratnik, pozvan je da se… već jednom odmori. Tačnije, izabran je da postane duhovni vođa Doline mira. To nameće nekoliko očiglednih problema. Prvo, Po zna o duhovnom vodstvu isto koliko i o dijeti, a drugo, mora brzo da pronađe i obuči novog Zmajevog ratnika prije nego što preuzme svoj novi položaj.

JORGOVANI od 18:30

– Katarina (Sloboda Mićalović) i Igor (Ivan Bosiljčić),glavna glumaca i glumac melodramske TV serije “Kad zamirišu jorgovani” su zajedno i na ekranu i van njega. Iako nerazvdvojni, dugo nisu ni čuli ni videli…Sve do dodjele nagrada za najbolju seriju godine,gdje će se cijela ekipa okupiti i gdje će zajedno otkriti da prljav veš smrdi više ako je firmiran.

ABIGAIL od 20 sati

– Nakon što je grupa kriminalaca u pokušaju kidnapovala dvanaestogodišnju balerinu, kćerku moćnika iz podzemlja, sve što treba da urade kako bi dobili 50 miliona dolara otkupa jeste da je sačuvaju tokom noći. U izolovanoj vili, jedan po jedan, otmičari počinju da nestaju i na najužasniji način shvataju da su zatvoreni sa ne baš običnom djevojčicom.

Režiserski dvojac, koji stoji iza zastrašujućih hit horor filmova kao što su Spremna ili ne, Vrisak (iz 2022.) i Vrisak VI, stiže nam britka, nova verzija vampirskog filma.

VIJESTI

SERVISNE INFORMACIJE

SREBRENIK VIJESTI