Ponedjeljak, 2 Oktobra, 2023

U kinu Doma kulture u Srebreniku gostuje Ričard Roda, animirani film za najmlađe

Sinhronizovana avantura “Ričard roda” biće prikazana u kinu Doma kulture u Srebreniku u srijedu 5. aprila od 18 sati. Cijena ulaznice za ovu 3D projekciju je 4 KM.

Vrabac Ričard, siroče kojeg su od rođenja odgajale rode, veruje da je jedan od njih. Ali kad dođe vrijeme za migraciju, njegova porodica roda mora da mu otkrije pravi identitet i da ga ostavi u šumi, jer ne bi preživio putovanje do Afrike.

 Odlučan u tome da dokaže da je on ipak roda, Ričard će krenuti sam na jug, ali će mu se pridružiti ekscentrična sova s izmišljenim prijateljem i narcisoidni papagaj, disko-pjevač. Na ovom epskom putovanju, oni će nabasati na brojne prepreke, poput smrtonosnih šišmiša, golubova koji su zavisnici od interneta, vrana mafijaša i gromoglasnog džambo džeta.

Kad konačno stignu u Afriku, Ričard će morati da spasi svog brata rodu iz kandži čudovišnog jazavca. Najmanja roda će morati da nauči da posmatra sebe kao najvećeg vrapca kako bi oslobodila svoj pravi potencijal i ponovo se ujedinila sa svojom porodicom.

VIJESTI

MARKETING

SERVISNE INFORMACIJE