Ponedjeljak, 2 Oktobra, 2023

Večeras svi u kino – novi filmski hitovi za male i velike

film1

Animirana komedija namijenjena cijeloj porodici “Piksiji: Mali vilenjaci” na repšertoaru kina srebreničkog Doma kulture je danas od 18 sati, a već od 20 sati možete pogledati komediju, parodiju kakvu do sada niste vidjeli “Pedeset nijansi crne”. Ulaz 4 KM.

Džo Bek je izgubio ljubav svog života zbog “Kletve Piksija” koja je bačena na njega nakon što je nenamjerno uništio selo ovih malih vilenjaka i povrijedio princa Vilijama. Sada je primoran da pronađe način da vrati djevojku i iskupi se za štetu koju im je nanio. Prikazujući nevaljalost i razdraganost malih vilenjaka Piksija, ova originalna fantazija namjenjena cijeloj porodici je duhovita, ali opet emotivna sa krajem koji će svakog mališana a i roditelja oduševiti.

crna1

Ako ste se primili na Kristijana Greja, čekajte tek da vidite Kristijana Bleka! Od Marlona Vejansa i komičarskog tima koji stoji iza franšiza “Ukleta kuća”, “Mrak film” i “Bijele ribe”, stiže parodija kakvu do sad niste vidjeli. Spremite se za erotsku komediju “PEDESET NIJANSI CRNE” koja će vas odvesti kroz lavirint žestokih i prijevremenih susreta u igraonici g. Crnog.

VIJESTI

SERVISNE INFORMACIJE

SREBRENIK VIJESTI