Nedjelja, 14 Aprila, 2024

BOSS – saopštenje za javnost u povodu novih prijetnji upućenih Mirnesu Ajanoviću

Predsjedniku BOSS-a Mirnesu Ajanoviću, vijećniku i nosiocu liste BOSS-a za Gradsko vijeće Tuzla upućene su nove prijetnje od strane SDP-ovaca, zbog čega je podnesena dopuna krivične prijave dostavljene Kantonalnom tužilaštvu TK 2. 10. 2020. godine od strane MUP-a TK protiv gradonačelnika Jasmina Imamovića i predstavnika SDP.

Nakon što je predsjedavajuća Gradskog vijeća Tuzla Nataša Perić, u ime SDP-a, javno na sjednici Vijeća održanoj 30. 9. 2020. izrekla otvorene prijetnje vijećniku BOSS-a Mirnesu Ajanoviću “da će se zabaviti sobom i da neće imati vremena da se bavi SDP-om”, te nakon što je došlo do realizacije prijetnje tokom obilježavanja Dana Tuzle 2. 10. 2020. kada su četiri uniformisana lica bez akreditacija pratili Mirnesa Ajanovića a jedno od tih lica je krenulo prema Ajanoviću u cilju izazivanja sukoba, predstavnici SDP-a nastavljaju sa prijetnjama u očajnom pokušaju da zastrašivanjem zaustave borbu vijećnika Mirnesa Ajanovića protiv zle vlasti.

Javno se upućuje obavijest SDP-ovcima i gradonačelniku Jasminu Imamoviću – NO PASARAN, uz javnu naznaku da prijetnje i zastrašivanje neće proći, i da će BOSS nastaviti sa prezentacijom HRONLOGIJE ZLA SDP-a putem koje je objavljeno sedam od pripremljenih 30 tačaka dokaza nemoralne, nezakonite, fašisoidne, hinjske i protugrađanske vladavine SDP-a i Jasmina Imamovića.

VIJESTI

MARKETING

SERVISNE INFORMACIJE