Ponedjeljak, 20 Maja, 2024

Ćiro: Rak se proširio i na kosti, pomirio sam se sa situacijom

MIROSLAV ĆIRO BLAŽEVIĆ, legendarni hrvatski trener, ponovo se bori s karcinomom. Bolest mu je prvi put dijagnosticirana 2011. godine, dvaput ju je pobijedio, ali se opet vratila.

“Nalazi su opet loši. Liječnici su ubili metastaze na tri mjesta, ali u međuvremenu je rak otišao na kosti, proširio se na rebra i zdjelicu. Kada mi je liječnica prvi put kazala da nije dobro, PSA vrijednost je pokazivala četiri. Sljedeći put se već popela na devet, i to je bilo alarmantno, a na posljednjem pregledu vrijednosti su stigle do 20”, rekao je Ćiro za Jutarnji.hr .

“Već izvjesno vrijeme nema ni Tomislava Ivića, ni Đalme Markovića, ni Otta Barića, ni Vlatka Markovića, nema više ni puno mlađeg Cice Kranjčara. Otišli su naši nogometni i trenerski divovi pa ne mogu ni ja ostati za sjeme. Pomiren sam sa situacijom, jedino još želim otići bez bolova. Oduvijek imam strašno nizak prag tolerancije na bol.”

Utakmicu s Rusima bivši hrvatski izbornik pratio je iz svog doma. 

“Drhtao sam kao 18-godišnjak”, otkrio je 86-godišnji Ćiro i rekao da je Zlatku Daliću, svom nekadašnjem pomoćniku iz Varteksa, dao samo jedan savjet – da stavi Joška Gvardiola u sredinu obrane.

INDEX.HR

VIJESTI

MARKETING

SERVISNE INFORMACIJE