Nedjelja, 19 Maja, 2024

Japanci traže još pedeset radnika za svoju fabriku u BiH, početna satnica od 4,4 KM te topli obrok od 12 KM 

Radnicima se nudi Ugovor o radu na određeno vrijeme, sa mogućnosti produženja na neodređeno, početna satnica od 4,4 KM te topli obrok od 12 KM i regres

Kompanija TN Bosnia d.o.o. Konjic traži nove radnike.

Naime, ova firma koja se bavi proizvodnjom konusnih valjčića koji su sastavni dio ležajava u automobilskoj i željezničkoj industriji, objavila je oglas za prijem pedeset radnika na radnom mjestu metalobrusač (pomoćniradnici).

Na oglas se mogu prijaviti radnici KV-VKV-SSS bilo kojeg zanimanja a radno iskustvo nije potrebno. Radnicima se nudi Ugovor o radu na određeno vrijeme, sa mogućnosti produženja na neodređeno, početna satnica od 4,4 KM te topli obrok od 12 KM i regres, navedeno je.

Inače TN Bosnia d.o.o. je početkom mjeseca u Konjicu otvorila i svoj novi pogon. Tada je najavljeno da će fabrika koja trenutno zapošljava 330 radnika povećavati broj radnika.

TN Bosnia d.o.o. je dio dio svjetske kompanije TSUBAKI – NAKASHIMA koja proizvodi precizne dijelove od metala, keramike i plastike. 

Proizvodi ove kompanije su kuglice, cilindrični i  konusni valjci i kavezi koji su sastavni dijelovi komponenti ležajeva u automobilskoj, željezničkoj i avionskoj industriji širom svijeta.

Oglas je otvoren do 16. maja a prijave se mogu dostaviti direktno na kapiju društva u Konjicu.

IZVOR:Biznisinfo.ba

VIJESTI

Najnovije vijesti