Petak, 19 Aprila, 2024

LDS Srebrenik – saopštenje za javnost

Juče je, u prostorijama Doma mladih Previle održan radni sastanak članova i simpatizera LDS-a Srebrenik, uz poštivanje svih propisanih higijensko-epidemioloških mjera.

Na sastanku su predstavljeni kandidati LDS-a za GV Srebrenik na predstojećim lokalnim izborima.

Prisutnima su se obratili: domaćin sastanka, kandidat na listi Akif Atić, predsjednik GO LDS-a Amir Husarić, nosilac liste Nedžad Zahirović – Lige, te kandidatkinje dr. Azra Babović i diplomirani žurnalista Senada Imširović. Zajednički stav svih kandidata je da će ostati dosljedni ideji liberalizma, koju gaje već 30 godina u političkom životu BiH.

Akif Atić je podsjetio na neke od gorućih problema koje je neophodno riješiti, obećavši lično zalaganje na realizaciji igrališta i mosta, za koje su do sada imali samo obećanja koja nikada nisu ispunjena.

Amir Husaric kandidat LDS- a za GV Srebrenik je još jednom podsjetio na “Green deal”, historijski ekološki projekat EU, koji će finansirati naše ideje za čišćenje vazduha, vode i tla u BiH. -“Sposobni smo da zajedno, uz vašu podršku, uredimo zajednicu u kojoj će se svi njeni građani osjećati slobodno i dostojanstveno”, istakao je kandidat za GV Srebrenik Amir Husarić, dodavši da promjena kvaliteta države mora krenuti sa gradskog nivoa, te da su ovi izbori zajednička šansa za sve.

Zajedno sa dosadašnjim vijećnikom Nedžadom Zahirovićem, naveo je da će izabrani vijećnici LDS-a, što su dokazali i dosadašnjim radom, biti aktivni tokom cijelog mandata, te na svakoj sjednici pružati informacije, pokretati inicijative i pomoć građanima u okviru pruženih ovlasti.

” Svaki građanin treba i mora iskoristiti svoje građansko pravo, izaći na izbore, glasati za osobe koje su svojim zalaganjem i karakterom dokazale da zaslužuju vaš glas”, poručio je Nedžad Zahirović. Sastanak je protekao u vrlo ugodnoj, domaćinskoj atmosferi, uz neposredne razgovore s prisutnima.

“Obnova od temelja”.                     

VIJESTI

MARKETING

SERVISNE INFORMACIJE