Ponedjeljak, 5 Juna, 2023
NaslovnicaMAGAZINLegendarni pjevač Željko Bebek ima novi hit 'Kupit ću nam sat'

Legendarni pjevač Željko Bebek ima novi hit ‘Kupit ću nam sat’

Pjesma ‘Kupit ću nam sat’, novi je službeni singl i spot legendarnog Željka Bebeka. Pjesmu autora Branimira Mihaljevića i Marija Mihaljevića, Bebek će izvesti prvi put uživo na CMC festivalu u Vodicama, 12. 6. Ovaj je singl ujedno i najava njegovog novog studijskog albuma ‘Mali oblak ljubavi’ koji na tržište izlazi 11. lipnja. 

zeljkobebek

‘To je prva pjesma na mom novom albumu. Radi se o lijepoj pjesmi zaraznog tempa koji smo snimali u jednom opasnom prostoru pa je samim time i snimanje bilo naporno. Radi se o nedovršenoj Sveučilišnoj bolnici u Zagrebu na kojoj više nema prozora, ambijent je razrušen, a koliko je opasan govori i podatak da se tamo treniraju dečki za akcije spašavanja. Redateljica Sandra Mihaljević odabrala ga je upravo jer govori o prolaznosti vremena. Sat je nešto što te stalno podsjeća da se nešto dogodilo ili se tek treba dogoditi’, rekao je Bebek. 

Nova pjesma već se neko vrijeme može čuti u radijskom eteru i dobila je brojne pohvale vjerne Bebekove pubike, a posve smo sigurni kako će i novi spot u vrlo kratkom vremenu prikupiti milijunske preglede. Ovo je ujedno i prvi spot koji je Bebek snimio ove godine. Prethodni ‘Učini me sretnim’, Bebekov najemotivniji video spot snimljen je u rujnu prošle godine. Izostanak koncerata Bebek je iskoristio za rad u studiju i snimanje novih pjesama, a veseli ga što je među pjesmama i njegov prvi duet sa sinom Zvonimirom Bebekom, ‘Kakav otac, takav sin’. Zvone Bebek ozbiljno je zakoračio u svijet glazbe, a osim što ga je publika upoznala kao gitarista na očevima koncertima sad će ga imati prilike i čuti kako pjeva, piše dalmatinskiportal.hr.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Popularne vijesti

Komentari