Utorak, 26 Septembra, 2023

Ljetni festival u parku “Ravne 2”

Tradicionalni festival povodom početka ljeta, odnosno ljetnog solsticija, održava se i ove godine u najljepšem parku na jugu Evrope, ‘Arheološko-turističko-sportskom parku Ravne 2’ u Visokom. Programi počinju u srijedu 21. juna 2023. i traju do nedjelje 25. juna 2023.

U večernjim satima na ljetnoj pozornici ‘Vremeplova’ bit će održana dva muzičko-dramska spektakla: predstava ‘Kralj Tvrtko’ u režiji Dine Mustafića i mjuzikl ‘Quo vadis homo’’ Omladinskog hora iz Zenice. Na koncertnoj bini zabavljaće nas Milica Todorović, Crvena jabuka i grupa ‘Zoster’. Predavanja, meditacije, izložbe, yoga i radionice će biti svakodnevne. Tokom trajanja festivala pedeset proizvođača organske hrane i tradicionalnih obrta će imati ponudu svojih proizvoda.

Početak ljetnog odmora i dugi anti-stres vikend je idealan u distriktu Ravne, uz neponovljivu energiju piramida i tunela (otvoreni od 9:00 – 19:00 svakodnevno) te parka ‘Ravne 2’. Očekuje vas duhovni mir, tolerancija i vedrina. Ovo je poziv svim dobronamjernima da nam se pridruže, poručili su organizatori.

Ulaz za sve sadržaje je besplatan.


VIJESTI

MARKETING

SERVISNE INFORMACIJE