Utorak, 23 Jula, 2024

Najnoviji 3D filmovi u kinu Doma kulture u Srebreniku u subotu 7. juna

Dom kulture Srebrenik nastavlja sa projekcijom najvećih filmskih ostvarenja. Tako su za subotu 7. juna na kino platnu planirana tri filmska ostvarenja . U 16 sati je na rasporedu 3D crtani film „Zvončica i gusarska vila“.Priča započinje kada čuvarica vilinske prašine Zarina, krade svu vrijednu plavu vilinsku prašinu i bježi na more kako bi se udružila sa piratima Kosturske stijene. Zvončica i njezine prijateljice vile moraju krenuti na veliku avanturu i upotrijebiti svoje raznovrsne moći i talente kako bi pronašle prašinu i vratile je na sigurno.

zvoncica2

Nakon čarobne avanture “ Zvončice i gusarske vile“, od 18 h možete uživati i u 3D filmu Grdana-zla vila.Grdana je bila lijepa mlada žena dobra srca koja je odrasla u idilicnom i mirnom šumskom kraljevstvu. Jednog dana vojska je napala njenu zemlju i zaprijetila harmoniji zajednice. Zlurada tada odlucuje biti najveci zaštitnik i borac protiv napada, ali upravo taj cin donosi joj veliku nepravdu, njeno dobro i hrabro srce pretvoreno je u hladni kamen.

Od 20 h mozete pogledati film Ko prezivi,pricace.Ekipa koja nam je donijela “Teda”  donosi novu hit komediju koja će vas nasmijati do suza. Set Mekfarlan je režiser, producent, ko-scenarista i igra glavnu ulogu kukavičkog čobana  Alberta u filmu „A million ways to die in the West“. Nakon što Albert odbije da učestvuje u obračunu, njegova prevrtljiva djevojka će ga ostaviti zbog drugog.  Nedugo pošto misteriozna i lijepa žena dojaše u grad, ona će mu pomoći da pronađe hrabrost i njih dvoje će početi da se zaljubljuju. Ali kad njen muž, ozloglašeni odmetnik dođe u potrazi za osvetom, pastir će morati da testira svoju novootkrivenu hrabrost.

VIJESTI

SERVISNE INFORMACIJE

SREBRENIK VIJESTI