Srijeda, 1 Februara, 2023
NaslovnicaVIJESTISREBRENIKNije da se hvalim, al’ iz Srebrenika sam – i ove godine...

Nije da se hvalim, al’ iz Srebrenika sam – i ove godine podjela novogodišnjih paketića

Fejsbuk grupa “Nije da se hvalim, al’ iz Srebrenika sam” i ove godine organizuje prikupljanje i dodjelu novogodišnjih paketića djeci uzrasta do 10 godina, prije svega za djecu iz socijalno ugroženih porodica, a tradicionalno i za djecu s posebnim potrebama.

Prema riječima administratorke grupe Indire Smajlović, određeni broj novogodišnjih paketića biće uručen djeci Srebrenika, koja dođu na gradski trg kod jelke, 30. decembra u 12 sati. Prema njenim očekivanjima, obzirom na dosadašnji odziv onih koju učestvuju u akciji prikupljanja paketića, biće obradovano dosta mališana, kojima će paketiće, uz veselo druženje, uručiti Djed mraz.

-“Prošlogodišnja akcija premašila je sva očekivanja, tako da je trenutno nezahvalno govoriti o broju paketića. Vjerujemo da će ove godine biti još masovniji odziv, a time i više dječije radosti na gradskom trgu”- kaže Indira Smajlović.

Akcija prikupljanja sredstava za dječiju radost još uvijek traje, a svi koji žele učestvovati, mogu se prijaviti u pomenutoj grupi.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Popularne vijesti

Komentari