Utorak, 25 Juna, 2024

Određene cijene ulaznica za utakmice Zmajeva sa Kuvajtom i Kazahstanom

Fudbalska reprezentacija BiH će naredne dvije utakmice u Bosni i Hercegovini odigrati na stadionu „Bilino Polje“ u Zenici, i to prijateljsku utakmicu protiv reprezentacije Kuvajta dana 04.09.2021. godine sa početkom 20:45 sati i kvalifikacionu protiv reprezentacije Kazahstana dana 07.09.2021. godine u 20:45 sati, saopšteno je na zvaničnoj stranici Fudbalskog saveza BiH. Za obje utakmice su definisane posebne procedure i bezbjedonosne mjere, sa propisanim zahtjevima prilikom ulaska gledalaca na stadion, kao i poseban rasporeda distribucije i prodaje ulaznica. Zbog trenutnih epidemioloških mjera propisanih od strane Ministarstva zdravstva Zeničko-dobojskog kantona i Kriznog štaba, kao i obaveznih sigurnosnih procedura koje nam nalaže UEFA, u prodaju će biti pušteno 5.400 ulaznica.

Pojedinačne cijene za naredne utakmice su: 20 KM (tribina ZAPAD), 15 KM (tribina ISTOK), 10 KM (tribine SJEVER i JUG). Prodaja ulaznica za utakmice reprezentacije Bosne i Hercegovine je propisana posebnom Odlukom Izvršnog odbora NS/FS BiH o cijenama i načinu prodaje ulaznica, i to kako slijedi: Određeni broj ulaznica će biti distribuiran putem mreže poslovnica agencije „Centrotours“. Kupovina ulaznica u poslovnicama agencije „Centrotours“ je definisana na sljedeći način, i to da:

– Jedna osoba može kupiti najviše dvije (2) ulaznice, uz predočavanje identifikacionog dokumenta (lična karta ili pasoš) uz evidentiranje serijskih brojeva ulaznica,

– Neće biti dozvoljena kupovina ulaznica osobama bez identifikacionog dokumenta,

– Osobi koja je već identifikovana kao kupac ulaznice, neće biti omogućena ponovna kupovina ulaznica na istom ili drugom prodajnom mjestu,

Ulaznice će biti dostupne za kupovinu na prodajnim mjestima „Centrotoursa“ u Bosni i Hercegovini prema spisku koji će biti blagovremeno objavljen putem oficijelne web stranice NS/FS BiH, kao i sredstava javnog informisanja.

Prodaja ulaznica za kategorije koje su određene posebnom Odlukom Izvršnog odbora NS/FS BiH, će biti vršena u zgradi admnistrativnog sjedišta NS/FS BiH u Sarajevu, i to za:

Igrače A reprezentacije, stručni štab A reprezentacije, organizovane i registrovane navijačke grupe reprezentacija BiH, stručne štabove ostalih reprezentativnih selekcija, kantonalne/županijske i područne saveze putem entitetskih saveza, klubove Premijer lige BiH, članove organa i tijela NS/FS BiH, zaslužne fudbalske radnike i bivše reprezentativce, sponzore i partnere NS/FS BiH, organe i institucije sa državnog i entitetskog nivoa i administraciju NS/FS BiH.

Na ovaj način NS/FS BiH nastoji omogućiti ravnopravan tretman svim zainteresovanim prilikom kupovine ulaznica, naravno sve u skladu sa ograničenjima koje nam diktira trenutna epidemiološka situacija sa korona virusom u našoj zemlji i propisanim brojem gledalaca na stadionu „Bilino Polje“.

Prodaja ulaznica počinje u srijedu, 01. septembra 2021. godine u 12:00 sati.

VIJESTI

MARKETING

SERVISNE INFORMACIJE