Ponedjeljak, 24 Juna, 2024

Predstavljena pjesma i spot “Samo jednom” Jasne Gospić & Halida Bešlića… ( Video)

halid

U  Sarajevu je održana premijera spota za novu pjesmu Halida Bešlića i Jasne Gospić, koji je sniman u Istanbulu, a koji je producirala ekipa Hayat Production.

Promocija je okupila mnogobrojne kolege različitih generacija koji su došli da podrže spoj mladosti i iskustva. Između ostalih promociju su podržali: Al Dino, Mirza Šoljanin, Indira Kučuk Sorguč, Enver Šadinlija, Adnan Jakupović, Ismeta Dervoz, Adin Hebib, Senka Nožica, Tanja Đurović, Geronimo…

Kako su istakli izvođači ovog budućeg hita ovom pjesmom je krunisano dugogodišnje prijateljstvo i saradnja.

“To je pjesma koja je nastala spontano, jer Jasna i ja smo dugogodišnji prijatelji. Riječ je o jednoj zanimljivoj pjesmi, a nadam se da će postati veliki hit. Ideja za našu saradnju postoji već dugo ali smo čekali pravu pjesmu”, istakao je legendarni Halid Bešlić.

“Duet sa Halidom za mene je velika čast. Pjesmu smo čekali tri godine, ali smo zadovoljni jer imamo veoma dobru pjesmu. Idealno je to što je autor pjesme Dženan Jahić jer nas je na neki način pokrenuo svojom mladalačkom energijom, sve nas je okupio tako da smo svi zadovoljni”, poručila je Jasna Gospić

Zadovoljstvo saradnjom sa Halidom Bešlićem i Jasnom Gospić nije krio ni Dženan Jahić, koji na neki način pokrenuo ovu priču i svojim tekstom na neki način povezao ovo dvoje muzičara.

“Čast i zadovoljstvo mi je što sam dio ove priče, jer ovakve stvari se dešavaju samo jednom u životu. Zadovoljstvo je raditi sa ovakvim muzičarima, od kojih uvijek mogu nešto naučiti. To mi daje podstrek da nastavim i dalje raditi ono što volim”, izjavio je Dženan Jahić.

I Ahmed Švrakić, direktor Hayat produkcije je istakao zadovoljstvo saradnjom između naše kuće iovo dvoje velikih umjetnika:

“Hayat produkcija je ponosna što može stati iza ove dvije pjevačke veličine, te podržati i promovirati njihov rad. Drago nam je da je produkcija dio uspjeha i karijera ova dva pjevača. Također želim da istaknem talenat mladog Dženana, koji je defitivno budućnost bh. muzike ali i BiH”.

https://youtu.be/r_HBAI3Yd-c

VIJESTI

MARKETING

SERVISNE INFORMACIJE