Nedjelja, 19 Maja, 2024

Sead Kolašinac pred meč sa Kazahstanom: Čeka nas teška utakmica

Sead Kolašinac je na okupljanje pred duele s Kazahstanom i Ukrajinom stigao spreman. Svaka utakmica je, kako kaže, izazov a posebno ova u kojoj treba nadoknaditi nedostatak pojedinih igrača kao i bodovni deficit. “Sve te poteškoće samo mogu pojačati naš inat i želju da odigramo dobro i pobijedimo”, kaže Kolašinac.

“Znam da neće biti lako, očekuje nas teška utakmica, teren sa vještačkom travom i niske temperature. Ali, to nas neće obeshrabriti, idemo tamo puni samopouzdanja i optimizma da pobijedimo. U situaciji kada nam nedostaje dosta igrača, siguran sam da će svi koji istrče na teren dati maksimum da to nadoknadimo. Svi danas znaju igrati ali mislim da ako mi budemo skoncentrirani i uradimo ono što se dogovorimo, te strpljivi i borbeni možemo računati na tri boda”, izjavio je bh. reprezentativac.

Utakmica s Kazahstanom na rasporedu je 9. oktobra s početkom u 15 sati, dok će zmajevi s Ukrajinom igrati 3 dana kasnije u utakmici koja počinje u 20.45 sati. Obje utakmice reprezentacija BiH igra u gostima

VIJESTI

MARKETING

SERVISNE INFORMACIJE